Diamantdronning på Haderslevhus

Foredrag på Haderslevhus

Mød forfatteren og diamantdronningen Katerina Pitzner  i Haderslev, hvor hun holder foredrag om hendes liv som eneste kvindelige diamanthandler i en mandsdomineret verden. Hun fortæller også om sin spirituelle indgangsvinkel til livet.

Katerina er ofte anvendt som ekspert medierne. Hun er forfatter til bogen ”Diamantjægeren –en rå verden i glimt”. Kendt fra TV2’s Størst, Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark, TV3 Købmænd på 1. Klasse og er populær businessblogger hos Børsen. Hun har for nyligt også skrevet bogen “Sjælens Begær”, som varmt kan anbefales – altså af hele hjertet – til alle, som søger en mening med livet.

Køb en VIP-billet til “Diamonds & Caviar” , der starter kl. 18 og kom tættere på: Her vil der være “meet & greet”, mulighed for at købe og få signeret din egen bog, samt et glas champagne og smagsprøver på ægte dansk caviar fra russiske stør – opdrættet på Lyksvad i Ødis ved Kolding.

Tag din kollega/mand/kone/veninde eller ven under armen, og kom til Haderslevhus. Stedet med sjæl og hjertevarme. Vi glæder os afsindig meget til at give jer en oplevelse lidt udover det sædvanlige.

Haderslevspuls har skrevet lidt om arrangementet, og her er et lille udklip af den fine artikel:

Hendes job må være enhver kvindes drøm, hvis ellers Marilyn Monroe havde ret i at “diamonds are a girls best friend”. Katerina Pitzner er Danmarks ubestridte diamantdronning. Eneste kvindelige diamanthandler i en benhård mandsdomineret branche.

Katerina Pitzner kommer til Haderslev for at fortælle om sit eventyrlige liv med de vidunderlige diamanter, jagten på de mest eftertragtede sten samt sin bog, ‘Diamantjægeren – en rå verden i glimt.’ Foredraget finder sted på HaderslevHus onsdag den 4. april fra klokken 19.00.

Du kan læse hele artiklen her.

På facebook kan du tilmelde dig eventet – lige her.

Men det bedste ville være, hvis du købte dine billetter med det samme.. Det kan du gøre lige her: Foredrag i Haderslev 4. April 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *