Foredrag med Katerina Pitzner i Haderslev

Foredrag med Katerina Pitzner, diamantjægeren, diamantdronning, erhvervskvinde

Hvis du er forretningsminded, spirituel, vild med heste, diamanter, at udvide din horisont… eller måske bare nysgerrig i livet, så vil du også nyde denne aften, hvor du får rå glimt fra en ellers lukket verden…

Katerina er en utrolig inspirerende kvinde, som bør opleves.

Udover at være forfatter til de bøgerne “Diamantjægeren” og “Sjælens Begær”, er hun kendt fra flere TV-programmer, såsom “Købmænd på 1. Klasse”, “Kræsne købere”, “Go’Morgen og Go’Aften Danmark” samt “Størst”, som du kan se et klip af ved at klikke her.

Det er vores første arrangement ud af flere på Haderslevhus, Slotsgade 33, 6100 Haderslev. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

OBS: Er du en af de heldige, som kan være fremme kl. 18, så tjek VIP arrangementet, hvor du kan komme for at få lidt at spise, et glas bobler, meet & greet med Katerina, samt opleve lidt af jetset-verdenen og smage dansk kaviar (patent nr. 0001), opdrættet på russiske stør – lige her i Sydjylland, -i Ødis ved Kolding. Det er vores fyraftensarrangement, hvor Vin & Vin fra Haderslev, samt Lyksvad kaviar kræser om jer sammen med vores kok.

Følg med her for mere info: ProjektPerfekts facebookevent

Køb billetter via MobilePay eller på billettos hjemmeside: lige her.

Det er en aften, der bør opleves! Håber vi ses.

Læs mere om Katerina Pitzner her på hendes hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *